Programma vrijdag - 30 oktober 2020

Hieronder vind je het volledige programma voor de dag van jouw keuze. Om voor iedereen de trainingen beschikbaar te houden kun je in totaal maximaal 3 trainingen kiezen. Kun je niet aanwezig zijn op het tijdstip dat de training van jouw keuze gegeven wordt, of zit de training al vol? Geen nood! Alle online trainingen zijn nog minstens 7 dagen gratis terug te kijken via deze website. Heb je na het terugkijken van de online training vragen? Een aantal workshopleiders zit op vrijdag 30 oktober digitaal voor je klaar om alsnog jouw vragen te beantwoorden!

Er zijn vandaag nog plekken over voor volgen van een online sessie!

Klik op onderstaande button om de sessie van vandaag live te volgen.

VRAGENUURTJE.

10.00 - 11.00 uur

Naar aanleiding van de workshops van afgelopen dagen is er een vragenuurtje voor onderstaande workshops:

1. Werk en privé: balans of balanceren?

2. Plafondtilsystemen

1. Werk en privé: balans of balanceren

2. Plafondtilsystemen

Deze sessies zijn volgeboekt.

Als je je hebt aangemeld voor deze sessies, dan heb je via de mail een link ontvangen om deel te nemen.

VRAGENUURTJE.

13.00 - 14.00 UUR

Naar aanleiding van de workshops van afgelopen dagen is er een vragenuurtje voor onderstaande workshop:

FF snel is niet sneller

FF snel is niet sneller.

Deze sessie is volgeboekt.

Als je je hebt aangemeld voor deze sessie, dan heb je via de mail een link ontvangen om deel te nemen.

vragenuurtje.

17.00 - 18.00 uur

Naar aanleiding van de workshops van afgelopen dagen is er een vragenuurtje voor onderstaande workshop:

Omgaan met lastig en dwingend gedrag  

Omgaan met lastig en dwingend gedrag

Deze sessie is volgeboekt. 

Als je je hebt ingeschreven voor deze sessie, dan heb je via de mail een link ontvangen om deel te nemen. 

afsluiting

'oh jee! hoe krijg ik ze mee??'

10.00 - 11.00 uur

Als afsluiting van deze week kan je deelnemen aan een live-oefensessie via Zoom. We maken gebruik van de break-out rooms, waardoor je in kleine groepjes aan de slag gaat met een gespreksoefening én je kunt je collega’s vragen om mee te denken over jouw uitdagingen.

Klik hier voor de link naar de hand-out van de training van vrijdag.

workshop 1.

stap op één: dat verdien jij!

doorlopend

Sta jij ook altijd klaar voor een ander? Zorg je met liefde en toewijding voor je patiënten, cliënten, bewoners of welke naam jouw organisatie eraan geeft? Zorg je ervoor dat thuis de boel draait? En misschien doe je in je vrije tijd vrijwilligerswerk, help je op school, pas je op de kleinkinderen of ben je mantelzorger? Allemaal heerlijk om te doen. Zorgen voor anderen is je kracht en talent. Toch heeft dit zorgtalent een keerzijde. Zorg jij voldoende, nee goed, voor jezelf? Uit de praktijk blijkt dit vaak een onderschoven zaak. Eerst de ander en dan ik. Daar zit geen eigen regie, dat betekent dat je geregeerd wordt.

Met de Stap op 1 vijfdaagse krijg je op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jou betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren. We snappen dat je het druk hebt, en toch willen we je uitnodigen om gedurende deze vijf dagen, vijf à tien minuutjes per dag aan jezelf te besteden. En ja die tijd haal je zo in, doordat je weer ruimte in je hoofd en agenda krijgt. Doe mee met deze waardevolle en praktische uitdaging en gun jezelf die stap op 1.

Meedoen is zeker niet ingewikkeld. Je kunt heel simpel via je telefoon, tablet of computer meedoen. Je ontvangt vijf dagen achtereenvolgend een mail met het thema van die dag. Elke dag bekijk je een filmpje van ongeveer 2 minuten, lees je het bijbehorende verhaal en ga je aan de slag met een korte opdracht. Dit kun je onderweg doen, tijdens het vouwen van de was of tijdens een (korte) pauze. Laat de informatie gedurende de dag lekker rustig op je inwerken. Het antwoord op de bijbehorende opdracht komt dan als vanzelf bovendrijven. Ga niet ‘hard’ aan het werk maar laat alles juist even LOS, dan komen de beste inzichten.

Meld je aan! Je ontvangt dan op maandag 26 oktober rond 13:00 de eerste opdracht.

De inschrijving voor deze training is gesloten.

Als je je hebt ingeschreven voor deze training, dan heb je per mail meer informatie ontvangen.

vragenuurtje.

geef jezelf een loopbaancoach cadeau!

15.00 - 16.00 uur

Een loopbaancoach? Is dat iets voor jou?

Zou je misschien wat anders binnen Zorg en Welzijn willen doen? Bijvoorbeeld andere taken in je werk of een hele andere baan, alleen weet je nog niet zo goed wat voor jou de beste mogelijkheden zijn of hoe je een switch aanpakt. Het gratis loopbaantraject van Sterk in je werk, zorg voor jezelf kan dan interessant zijn voor jou. Met een ervaren loopbaancoach van Sterk in je werk, zorg voor jezelf ontdek je waar jouw kracht ligt en welke stap je kunt nemen. Je wordt op weg geholpen naar een baan dat bij jou past.

Sylvia Feij (loopbaancoach) en Chantalle Dorenberg (projectleider Sterk in je Werk) vertellen je tijdens deze sessie wat je zoal kunt verwachten van het gratis, onafhankelijke en kortdurende loopbaantraject. Het is een interactieve sessie waarin je ze van alles kunt vragen over Sterk in je werk; de aanmelding, het traject en de loopbaancoaches. Zo ontdek je voor jezelf wat Sterk in je werk voor jou kan betekenen.

Inmiddels hebben zo’n 30.000 mensen deelgenomen aan een loopbaantraject van Sterk in je Werk. Door het advies en de begeleiding van de loopbaancoaches, weten de deelnemers beter wat ze willen, wat bij hun past en hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan met alle tips. Zo konden de deelnemers van Sterk in je werk vol vertrouwen de volgende stap nemen, zoals bijvoorbeeld een opleiding, cursus of een andere functie. De gesprekken met de loopbaancoach vinden gedurende de coronapandemie voornamelijk op afstand plaats. Zowel deelnemers als coaches hebben zeer goede ervaringen met beeldbellen of telefoneren.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf is gratis, onafhankelijk en bij jou in de buurt. Sterk in je Werk is een initiatief van CNV zorg en welzijn en RegioPlus.

Deze sessie is volgeboekt.

Als je je hebt aangemeld voor deze sessie, dan heb je via de mail een link ontvangen om deel te nemen.