Veelgestelde vragen

Vind hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

Alle informatie over de Innovatiedag van Gezond & Zeker is te vinden op deze site. Sta je geregistreerd als ergocoach of veiligheidscoach of als betrokkene in het bestand van het Gezond & Zeker dan word je automatisch op de hoogte gehouden over alle activiteiten via de online nieuwsbrief, dus ook over de Innovatiedag. Nog niet aangemeld? Dat kan je nu doen via het aanmeldformulier.  

Je kunt je vanaf 30 oktober aanmelden voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

De Innovatiedag is toegankelijk voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en p&o functionarissen, preventiemedewerkers, etc. is de Gezond & Zeker Innovatiedag erg interessant. Ben jij ook betrokken bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie, meld je dan nu aan!

De Gezond & Zeker Innovatiedag kost € 150,- per persoon voor een hele dag. Dit is inclusief workshops, lunch, koffie en thee. Wanneer je vóór 1 januari 2024 registreert krijg je € 10,- vroegboekkorting. Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Gezond & Zeker Innovatiedag komt krijg je ook voordeel: iedere 10e persoon mag dan gratis naar binnen.

Als je je aanmeldt via het registratieformulier wordt er vanzelf een factuur aangemaakt. Bij je aanmeldbevestiging wordt deze factuur automatisch meegestuurd. De factuur moet binnen 14 dagen worden voldaan en in ieder geval voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

Waarschijnlijk is je emailadres niet juist ingevoerd. Neem contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24. 

Neem hiervoor contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

In het inschrijfformulier kun je de factuurgegevens apart vermelden. Hier kun je ook het emailadres van je werkgever noteren, zodat de factuur rechtstreeks per e-mail naar je werkgever wordt verzonden.

Schrijf je je in vóór 1 januari 2024 dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je €140,- in plaats van €150,-. Je aanmelding is pas definitief nadat je betaling is ontvangen!

Binnenkort kun je een keuze maken voor een workshop uit het programma in de app. Je zult dan een mail van ons krijgen met uitleg over de  inschrijving voor de workshops en de app. 

Omdat we dit jaar met een app werken voor de inschrijving voor de workshops kun je deze ook zelf tot op het laatste moment heel makkelijk via de app wisselen! Uitleg hierover zul je vinden in de mail die we je binnenkort toesturen.

De Innovatiedagen vinden plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ga voor meer informatie naar www.nbccongrescentrum.nl.

Wanneer je je nog niet eerder hebt geregistreerd bij Gezond & Zeker, gebeurt dit automatisch aan de hand van je inschrijving voor de Innovatiedag. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Kijk hier voor meer informatie over registratie en ons privacy beding.

Je kunt je e-mail adres wijzigen met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Je kunt je uitschrijven voor de Gezond & Zeker nieuwsbrief met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Mocht je niet kunnen en wil je een collega in jouw plaats laten komen dan dien je een email te sturen naar de info@gezondenzekerinnovatiedag.nl met jouw naam en de naam van je plaatsvervanger. Het workshopprogramma kan persoonlijk aangepast worden aan de wensen van je vervanger via de app.

Ben je verhinderd? Laat het ons weten. Je kunt tot 29 april 2024 kosteloos annuleren. Voor annuleringen na vanaf 30 april 2024 wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Let op: je kan ook een collega op jouw naam de Innovatiedag laten bijwonen. Geef het dan wel even per email via gezondenzekerinnovatiedag.nl

Vragen over je registratie, workshopindeling, betaling, de voorzieningen in het NBC te Nieuwegein etc. stuur je naar info@gezondenzekerinnovatiedag.nl. Voor inhoudelijke vragen over Gezond & Zeker kun je richten aan info@gezondenzeker.nl

STAAT JOUW VRAAG EN/OF ANTWOORD ER NIET TUSSEN?

Vragen over je registratie, workshopindeling, betaling etc. stuur je naar info@gezondenzekerinnovatiedag.nl. Inhoudelijke vragen over Gezond & Zeker kun je richten aan info@gezondenzeker.nl.

Heb je ons al gevonden op Facebook? Like ons en blijf dagelijks op de hoogte!