Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Veelgestelde vragen

Vind hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

Alle informatie over de Innovatiedag van Gezond & Zeker is te vinden op deze site. Sta je geregistreerd als ergocoach of veiligheidscoach of als betrokkene in het bestand van Gezond & Zeker, dan word je automatisch op de hoogte gehouden over alle activiteiten via de online nieuwsbrief, dus ook over de Innovatiedag. Nog niet aangemeld? Dat kan je nu doen via het aanmeldformulier.

Je kunt je aanmelden voor de Gezond & Zeker Innovatiedag via onze website.

De Innovatiedag is toegankelijk voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en P&O functionarissen, preventiemedewerkers etc. is de Gezond & Zeker Innovatiedag erg interessant. Ben jij ook betrokken bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie? Meld je dan nu aan!

De Gezond & Zeker Innovatiedag kost € 125,- per persoon voor een hele dag. Dit is inclusief workshops, lunch, koffie en thee. Wanneer je je vóór 1 september 2020 aanmeldt, krijg je € 10,- vroegboekkorting. Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Gezond & Zeker Innovatiedag komt, mag iedere 10e persoon gratis naar binnen.

Als je je aanmeldt via het registratieformulier wordt er automatisch een factuur aangemaakt. Bij je aanmeldbevestiging wordt deze factuur meegestuurd. De factuur moet binnen 14 dagen worden voldaan en in ieder geval voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

Waarschijnlijk is je e-mailadres niet juist ingevoerd. Neem contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

Neem hiervoor contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

In het inschrijfformulier kun je de factuurgegevens apart vermelden. Hier kun je ook het e-mailadres van je werkgever noteren, zodat de factuur rechtstreeks per e-mail naar je werkgever wordt verzonden.

Schrijf je je in vóór 1 september 2020 dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je €115,- in plaats van €125,-. Je aanmelding is pas definitief nadat je betaling is ontvangen!

Wanneer je je aanmeldt voor de Gezond & Zeker Innovatiedag ontvang je een bevestiging met hierin de instructies om de Netwerkapp te downloaden. Hierin kun je direct de workshops kiezen uit het uitgebreide workshopprogramma.

Omdat we met de Netwerkapp werken voor de inschrijving voor de workshops kun je deze ook zelf tot op het laatste moment heel makkelijk via de Netwerkapp wisselen!

De Innovatiedag vindt plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ga voor meer informatie naar www.nbccongrescentrum.nl.

Het NBC is goed per openbaar vervoer en per auto bereikbaar. Parkeren is gratis. Gezien de maandagochtendspits is het raadzaam om met het openbaar vervoer te reizen. Er staat een routebeschrijving op deze site en op de website van het congrescentrum www.nbccongrescentrum.nl.

Per trein: als je met de trein wilt komen, vind je op www.ns.nl/reisinfo de benodigde informatie.

Per auto: als je met de auto wilt komen, kijk dan op www.routenet.nl.

Wanneer je je nog niet eerder hebt geregistreerd bij Gezond & Zeker, gebeurt dit automatisch aan de hand van je inschrijving voor de Innovatiedag. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Kijk hier voor meer informatie over registratie en ons privacybeding.

Je kunt je e-mailadres wijzigen met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Je kunt je uitschrijven voor de Gezond & Zeker nieuwsbrief met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Mocht je niet kunnen en wil je een collega in jouw plaats laten komen dan dien je een e-mail te sturen naar de congresorganisatie met jouw naam en de naam van je plaatsvervanger. Het workshopprogramma kan persoonlijk aangepast worden aan de wensen van je vervanger via de Netwerkapp.

Ben je verhinderd? Laat het ons weten. Je kunt tot 1 oktober 2020 kosteloos annuleren. Voor annuleringen vanaf 1 oktober 2020 wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Let op: je kan ook een collega op jouw naam de Innovatiedag laten bijwonen. Geef het dan wel even per e-mail door (zie vorige vraag).

Ja, dat kan natuurlijk! Er is een speciaal drie-gangen Gezond & Zeker menu samengesteld. Je hebt de keuze uit drie voor-, hoofd- en nagerechten voor € 27,50, exclusief drankjes, of in plaats van een nagerecht een uitgebreide koffie. Je keuze maak je ter plekke.

Ja, je kan vooraf een tafel reserveren. Als je dit wilt, kun je dit via deze pagina doen.

Ja, in het registratieformulier kun je aangeven of je dieetwensen hebt. En zo ja, wat je dieetwensen dan zijn.

Vragen over de Gezond & Zeker Innovatiedag 2019? Mail info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?

Vragen over je registratie, workshopindeling, betaling, de voorzieningen in het NBC te Nieuwegein etc. stuur je naar info@gezondenzekerinnovatiedag.nl. Inhoudelijke vragen over Gezond & Zeker kun je richten aan info@gezondenzeker.nl.

Heb je ons al gevonden op Facebook? Like ons en blijf dagelijks op de hoogte!