Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Veelgestelde vragen

Vind hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen vul dan hier het contactformulier in.

Alle informatie over de Innovatiedag van Gezond & Zeker is te vinden op deze site. Sta je geregistreerd als ergocoach of veiligheidscoach of als betrokkene in het bestand van het Gezond & Zeker dan word je automatisch op de hoogte gehouden over alle activiteiten via de online nieuwsbrief, dus ook over de Innovatiedag. Nog niet aangemeld? Dat kan je nu doen via het aanmeldformulier.

Je kunt je aanmelden voor de Gezond & Zeker Innovatiedag via onze website.

De Innovatiedag is toegankelijk voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en p&o functionarissen, preventiemedewerkers, etc. is de Gezond & Zeker Innovatiedag erg interessant. Ben jij ook betrokken bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie, meld je dan nu aan!

De Gezond & Zeker Innovatiedag kost € 125,- per persoon voor een hele dag. Dit is inclusief workshops, lunch, koffie en thee. Wanneer je voor 1 september 2018 registreert krijg je € 10,- vroegboekkorting. Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Gezond & Zeker Innovatiedag komt krijg je ook voordeel: iedere 10e persoon mag dan gratis naar binnen.

Als je je aanmeldt via het registratieformulier wordt er vanzelf een factuur aangemaakt. Bij je aanmeldbevestiging wordt deze factuur automatisch meegestuurd. De factuur moet binnen 14 dagen worden voldaan en in ieder geval voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

Waarschijnlijk is je emailadres niet juist ingevoerd. Neem contact op met het congresbureau via gezondenzeker@congresbureau.nl of bel 030 – 275 96 24.

Neem hiervoor contact op met het congresbureau via gezondenzeker@congresbureau.nl of bel 030 – 275 96 24.

In het inschrijfformulier kun je de factuurgegevens apart vermelden. Hier kun je ook het emailadres van je werkgever noteren, zodat de factuur rechtstreeks per e-mail naar je werkgever wordt verzonden.

Schrijf je je in vóór 1 september 2017 dan ontvang je een vroegboekkorting en betaal je €115,- in plaats van €125,-. Je aanmelding is pas definitief nadat je betaling is ontvangen!

Wanneer je je aanmeldt voor de Gezond & Zeker Innovatiedag kun je meteen drie workshops kiezen uit het programma. De week vóór de Innovatiedag en tijdens de Innovatiedag kun je via de Netwerkapp jezelf opgeven voor nog meer workshops. Na je aanmelding ontvang je van ons een email met daarin uitleg over de inschrijving voor de workshops.

Omdat we dit jaar met de Netwerkapp werken voor de inschrijving voor de workshops kun je deze ook zelf tot op het laatste moment heel makkelijk via de Netwerkapp wisselen!

De Innovatiedagen vinden plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Ga voor meer informatie naar www.nbccongrescentrum.nl.

Het NBC is goed per openbaar vervoer en per auto bereikbaar. Parkeren is gratis. Gezien de maandagochtendspits is het raadzaam om met het openbaar vervoer te reizen. Er staat een routebeschrijving op deze site en op de website van het congrescentrum staat een routebeschrijving www.nbccongrescentrum.nl.

Per trein: als je met de trein wilt komen vind je op www.ns.nl/reisinfo de benodigde informatie.

Per auto: als je met de auto wilt komen kijk dan op www.routenet.nl.

Wanneer je je nog niet eerder hebt geregistreerd bij Gezond & Zeker, gebeurt dit automatisch aan de hand van je inschrijving voor de Innovatiedag. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Kijk hier voor meer informatie over registratie en ons privacy beding.

Je kunt je e-mail adres wijzigen met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Je kunt je uitschrijven voor de Gezond & Zeker nieuwsbrief met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Mocht je niet kunnen en wil je een collega in jouw plaats laten komen dan dien je een email te sturen naar de congresorganisatie met jouw naam en de naam van je plaatsvervanger. Het workshopprogramma kan persoonlijk aangepast worden aan de wensen van je vervanger via de Netwerkapp.

Ben je verhinderd? Laat het ons weten. Je kunt tot 1 oktober 2018 kosteloos annuleren. Voor annuleringen na 1 oktober 2018 wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Let op: je kan ook een collega op jouw naam de Innovatiedag laten bijwonen. Geef het dan wel even per email door, zie vraag 17.

Ja, dat kan natuurlijk! Er is een speciaal drie-gangen Gezond & Zeker menu samengesteld. Je hebt de keuze uit drie voor-, hoofd- en nagerechten voor €25,-, exclusief drankjes, of in plaats van een nagerecht een uitgebreide koffie. Je keuze maak je ter plekke.

Ja, je kan vooraf een tafel reserveren. Als je dit wilt kun je dit via deze pagina doen.

Ja, in het registratieformulier kun je aangeven of je dieetwensen hebt. En zo ja, wat je dieetwensen dan zijn.

Vragen over de Gezond & Zeker Innovatiedag 2017? Mail gezondenzeker@congresbureau.nl of bel 030 – 275 96 24.

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?

Vragen over je registratie, workshopindeling, betaling, de voorzieningen in het NBC te Nieuwegein etc. stuur je naar gezondenzeker@congresbureau.nl. Voor inhoudelijke vragen over Gezond & Zeker kun je richten aan info@gezondenzeker.nl.

Heb je ons al gevonden op Facebook? Like ons en blijf dagelijks op de hoogte!