Praktijkmarkt

Op de Gezond & Zeker Innovatiedag presenteren een groot aantal bedrijven innovatieve toepassingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Onder andere gericht op het tegengaan van fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer. 
Maak kennis met deze bedrijven en laat je inspireren op de Gezond & Zeker Praktijkmarkt.

Innovatieprijs

De Praktijkmarkt van de Gezond & Zeker Innovatiedag staat ook deze editie weer vol met allerlei inspirerende innovaties uit het veld. Dit kunnen technische innovaties zijn, of sociale innovaties. Allemaal gericht op het terugdringen van fysieke belasting, agressie of het bevorderen van werkgeluk, om zo personeel gezond aan het werk te houden. Deze innovaties verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom reikt Gezond & Zeker aan één van de Innovaties de Gezond & Zeker Innovatieprijs uit.

Met de Innovatieprijs win je als standhouder niet alleen de titel, maar ook extra aandacht voor jouw Innovatie op de social media kanalen van Gezond & Zeker en in de nieuwsbrief. Deze prijs wil je dus winnen! Maar hoe doe je mee? Lees hier hoe je deze prijs kunt winnen. 

Wil je zelf ook met een stand op de Praktijkmarkt staan? Kijk dan hier voor meer informatie en neem contact met ons op via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl.