Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Programma 2018

De basis van de Gezond & Zeker Innovatiedag is de Praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Het workshopprogramma bestaat uit interessante workshops voor mensen uit de praktijk of beleidsmatig betrokkenen. Er zijn ook branche specifieke workshops voor onder andere gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg. De workshops duren een half uur, een uur of anderhalf uur. Zoek je verdieping? Dan kies je voor sessies van anderhalf uur. Wil je juist korte pitches zien en meer tijd overhouden om je collega ergo- en veiligheidscoaches te spreken? Kies dan voor de kortere workshops en houd zo tijd over voor afspraken met standhouders en collega’s. Je stelt zelf je eigen persoonlijke workshopprogramma samen en via de Netwerkapp kun je je voorkeuren op ieder moment wijzigen. Zo richt je jouw eigen dag in en haal je voor jou specifiek nuttige kennis op.

netwerkapp

De mogelijkheden van de Netwerkapp op de Gezond & Zeker Innovatiedag 

  • Aanmelden of wijzigen persoonlijk workshopprogramma [deeplink: workshopprogramma] 
  • Geef jezelf op voor workshops of wijzig je eigen workshopprogramma 
  • Vind collega ergo- en veiligheidscoaches binnen jouw werkgebied via de deelnemerslijst, chat met ze en maak een afspraak!  
  • Gebruikmaken van de aanwezige kennis uit het veld via het plaatsen van een oproep over een specifiek vraagstuk 
  • Neem contact op met een specifieke standhouder op de Praktijkmarkt [deeplink: praktijkmarkt] en maak een afspraak voor een demonstratie
  • Na afloop van een workshop nog een prangende vraag aan een workshopleider stellen 

Partners