Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Routebeschrijving NBC

De Gezond & Zeker Innovatiedag vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.
Onderstaande routebeschrijving laat zien hoe je naar de Innovatiedag kunt komen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

  1. Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neemt u de sneltram naar Nieuwegein-Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. 
  2. Na ongeveer 15 minuten stapt u uit bij halte Zuilenstein. 
  3. U steekt direct de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor u. De markante oranje toren kunt u niet missen. 

Bereikbaarheid met de auto

In verband met wegwerkzaamheden rondom Utrecht adviseren wij u om de website vananaarbeter.nl in de gaten te houden. Houdt u rekening met extra reistijd.

Vanuit Amsterdam (A2)
Op het verkeersplein Oudenrijn volgt u de borden richting Arnhem (A12). U neemt de afslag Nieuwegein (Afslag 16). Onderaan deze afslag gaat u rechtsaf de AC Verhoefweg op. Bij het tweede verkeerslicht linksaf (na de Shell, afslag ‘Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld’). Bij het eerste verkeerslicht linksaf en het NBC ligt dan recht voor u.

Vanuit ’s Hertogenbosch (A2)
U neemt afslag Nieuwegein/IJsselstein/Schoonhoven (Afslag 9). Bovenaan de afslag bij het verkeerslicht gaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u bij het tweede verkeerslicht linksaf de AC Verhoefweg op. Bij het derde verkeerslicht gaat u rechtsaf (afslag ‘Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld’). Bij het eerste verkeerslicht linksaf en het NBC ligt dan recht voor u.

Vanuit Den Haag (A12)
Neem afslag Nieuwegein (Afslag 16). Onderaan deze afslag gaat u rechtsaf de AC Verhoefweg op. Bij het tweede verkeerslicht linksaf (na de Shell, afslag ‘Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld’). Bij het eerste verkeerslicht linksaf en het NBC ligt dan recht voor u.

Vanuit Arnhem/ Hilversum/ Amersfoort
U neemt bij het knooppunt Lunetten, de A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden). U passeert het Amsterdam Rijnkanaal. Vervolgens neemt u afslag Nieuwegein (Afslag 16). Onderaan de afslag gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf de AC Verhoefweg op. Bij het tweede verkeerslicht linksaf. (na de Shell, afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”) Bij het eerste verkeerslicht linksaf en het NBC ligt dan recht voor u.

Gratis parkeren met eigen vervoer
Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-Laad punten.

Map locatie