Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Programma

08.30 – 09.30 uur | Ontvangst op de praktijkmarkt
09.30 – 10.30 uur | Inspererende opening van de dag onder leiding van Rob Koops
10.30 – 11.00 uur | Ochtendpauze op de praktijkmarkt
11.00 – 16.30 uur | Workshops
12.00 – 14.00 uur | Lunch op de praktijkmarkt
16.30 – 17.00 uur | Afsluiting op de praktijkmarkt
17.00 | Einde programma

Persoonlijke programma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Innovatiedag kies je helemaal jouw eigen pad. Jij bepaalt of je één, twee, drie of zelfs meer workshops volgt én ook welke je volgt. Breng je bijvoorbeeld graag wat extra tijd door op de praktijkmarkt om exposanten van producten te spreken of volg je liever een extra workshop? Jij beslist! Via de Netwerkapp stel je een persoonlijk programma samen. Een inlogcode voor de Netwerkapp ontvang je van ons zodra je je hebt ingeschreven voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.

Praktijkmarkt

Op de Innovatiedag presenteren een groot aantal bedrijven innovatieve toepassingen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van zorgprofessionals. Onder andere gericht op het tegen gaan van fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.  Maak kennis met deze bedrijven en laat je inspireren op de Gezond & Zeker Praktijkmarkt.

Kennistours

Wil jij een goed overzicht van de innovaties en diensten op de Praktijkmarkt? Volg dan tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag één van de Kennistours. Een onafhankelijk expert begeleidt je over de Praktijkmarkt en geeft tekst en uitleg bij de deelnemende stands. Uiteraard kun je tijdens deze tour al je vragen stellen aan de standhouders of de onafhankelijk expert. Je begint de rondleiding bij de Gezond & Zeker stand, hier kun  je je opgeven.

Tommie in de zorg

Tommie Niessen is schrijver, blogger én verpleegkundige. Op zijn blog en socialmediakanalen schrijft hij over zijn werk in de zorg: ‘Gewoon omdat ik het leuk vind en omdat ik vind dat de zorg meer positieve aandacht verdient’. Dat zijn blogs aanspreken blijkt wel uit het feit dat zijn Facebookpagina inmiddels ruim 40.000 likes heeft. Tommie is als spreker aanwezig bij de Gezond & Zeker Innovatiedag. Op deze dag vertelt hij eerst over zijn ervaringen met agressie en sluit hij de dag vervolgens af met een korte terugblik op de Innovatiedag. Lees hier het eerdere interview met Tommie waarin hij vooruit kijkt naar de Gezond & Zeker Innovatiedag.