Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Gezond & Zeker Innovatiedag 2020

Op 26 oktober komen meer dan 1.100 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.  

Gezond & Zeker Innovatiedag: Workshopprogramma

De basis van de Gezond & Zeker Innovatiedag is de Praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Het workshopprogramma bestaat uit interessante workshops voor mensen uit de praktijk of beleidsmatig betrokkenen. Er zijn ook branche specifieke workshops voor onder andere gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg. De workshops duren een half uur, een uur of anderhalf uur. Zoek je verdieping? Dan kies je voor sessies van anderhalf uur. Wil je juist korte pitches zien en meer tijd overhouden om je collega ergo- en veiligheidscoaches te spreken? Kies dan voor de kortere workshops en houd zo tijd over voor afspraken met standhouders en collega’s. Je stelt zelf je eigen persoonlijke workshopprogramma samen en via de Netwerkapp kun je voorkeuren op ieder moment wijzigen. Zo richt je jouw eigen dag in en haal je voor jou specifiek nuttige kennis op.  

Gezond & Zeker Innovatiedag: Praktijkmarkt

Op de Praktijkmarkt kun je tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag kennis maken met allerlei leveranciers uit het veld en de nieuwste innovaties uitproberen. 

Gezond & Zeker

De Gezond & Zeker Innovatiedag is een onderdeel van het programma Gezond & Zeker. Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.