Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Gezond & Zeker Innovatiedag 2019

Op 28 oktober kwamen meer dan 1.100 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Ervaren workshopleiders gaven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.  

Gezond & Zeker Innovatiedag: Workshopprogramma

De basis van de Gezond & Zeker Innovatiedag is de Praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Het workshopprogramma bestaat uit interessante workshops voor mensen uit de praktijk of beleidsmatig betrokkenen. Er zijn ook branche specifieke workshops voor onder andere gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg. De workshops duren een half uur, een uur of anderhalf uur. 

Gezond & Zeker Innovatiedag: Praktijkmarkt

Op de Praktijkmarkt kon je tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag kennis maken met allerlei leveranciers uit het veld en de nieuwste innovaties uitproberen. 

Gezond & Zeker

De Gezond & Zeker Innovatiedag is een onderdeel van het programma Gezond & Zeker. Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.