Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Gezond & Zeker Netwerkapp

Ook dit jaar is er een speciale Gezond & Zeker Netwerkapp. Met deze app kun je tijdens de Innovatiedag snel en makkelijk informatie vinden waar jij naar op zoek bent. Weten welke collega ergo- en veiligheidscoaches ook aanwezig zijn en waar zij zich bevinden? Met de Netwerkapp ben je er zó achter.  

Download de Netwerkapp

De mogelijkheden van de Netwerkapp op de Gezond & Zeker Innovatiedag 

  • Aanmelden of wijzigen persoonlijk workshopprogramma
  • Geef jezelf op voor workshops of wijzig je eigen workshopprogramma 
  • Vind collega ergo- en veiligheidscoaches binnen jouw werkgebied via de deelnemerslijst, chat met ze en maak een afspraak!  
  • Gebruikmaken van de aanwezige kennis uit het veld via het plaatsen van een oproep over een specifiek vraagstuk 
  • Neem contact op met een specifieke standhouder op de Praktijkmarkt en maak een afspraak voor een demonstratie
  • Na afloop van een workshop nog een prangende vraag aan een workshopleider stellen 

De Gezond & Zeker Netwerkapp op de Innovatiedag 2018

Vorig jaar heeft maar liefst 98% van de aanwezige bezoekers de Netwerkapp gedownload en kregen bezoekers antwoorden op 50 gestelde vragen. De vraag met de meeste respons:

Goedemorgen, wij zijn als thuiszorg organisaties op zoek naar een mobiele hulp om cliënten na een val partij in kleine ruimtes overeind te helpen?  

De vraag werd door allerlei andere bezoekers beantwoord en de vraagsteller kon meteen met de praktische oplossingen aan de slag! Heb jij ook zo’n soort vraag? Stel hem tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag via de Netwerkapp. Je collega ergo- en veiligheidscoaches uit het hele land én de aanwezige experts kunnen je helpen bij je vraagstuk!  

De Gezond & Zeker Netwerkapp is gratis te downloaden via de Appstore of de Play StoreHeb je vragen over het gebruik van de Netwerkapp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.