Meld je nu aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! Aanmelden

Aftermovie Gezond & Zeker Innovatiedag 2018

Jubileumfilm Gezond & Zeker

Veilig, energiek en gezond

Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Workshopprogramma

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Innovatiedag kies je helemaal jouw eigen pad. Jij bepaalt of je één, twee of drie workshops én welke je volgt. Wil je kort praktische vaardigheden leren in een sessie van 30 minuten? Of wil je graag over een bepaald onderwerp echt de diepte in bij een sessie van anderhalf uur? Jij beslist! 

Bekijk het programma

Praktijkmarkt

Op de speciaal ingerichte Praktijkmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de sector zich. Je kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. Kijk hier voor een overzicht van de bedrijven die aanwezig zijn op deze Praktijkmarkt.  

Overzicht

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je snel aan voor de Gezond & Zeker Innovatiedag en nodig ook jouw leidinggevende(n), P&O- en ARBO-collega’s uit! Voor hen is er net zoals vorig jaar een speciaal management programma met interessante en leerzame workshops. Meld je aan voor 1 september 2019 en maakt gebruik van de vroegboekkorting!

Nu aanmelden

Blijf Inzetbaar

Ken jij de website Blijf Inzetbaar al? Blijf Inzetbaar combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en instrumenten voor HRM & Beleid, met Gezond & Zeker tools, tips en praktijkverhalen voor de professional op de werkvloer. Neem een kijkje en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf Inzetbaar